Jaguar S-Type és XF, javítsuk együtt :)

Jaguar S-Type, biztosan sokan szeretik ezt a szép autót. Használtan az ára sem rossz. Érdemes e belevágni egy 7-9 évesbe, vagy jöjjön az új 1.2-es Opel Corsa és a lerobbanás mentes nyugodt élet ? Update: és jött a néhány éves XF.

Friss topikok

Címkék

Bevezetés

2009.06.21. 16:53 Kercerece

Biztosan sokan szeretitek a Jaguar autó márkát. Mivel ritka és mindenféle szóbeszédek keringenek a megbízhatatlanságáról, vagy a drága fenntartásáról lássuk mi is az igazság.

Úgy láttam, nincs olyan fórum, ahol a lelkes amatőrök összefoglalva megtalálnák a legfontosabb információkat.

Annak aki gondolkodik egy használt S-Type megvásárlásán szeretnék segíteni a döntésben és remélem nekem is fogtok hasznos tanácsokat adni.

Köpködők, elégedetlenkedők kíméljenek. A tapasztalataim szeretném megosztani, nem vagyok profi autószerelő, de éppen ezért ha valamit rosszul írok le, a pontosításokat - az olvasók kérdekében is - szívesen veszem.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://stype.blog.hu/api/trackback/id/tr581199039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ljoska 2010.06.15. 08:06:22

Hello!
Segítséget kérek.
X-type V6 3,0-hoz szervíz cd vagy leírás hol szerezhető be?
A vezérműláncot mikor kell cserélni?
Köszi!

Ru Si 2013.05.22. 02:02:46

Sziasztok. Lenne egy kérdésem, egy Jaguar XJ 6-om van 3.2 92-es évjàrat.... Màr egy éve szenvedek ugyanazzal a problémàval és hiàba jàrok szerelöhöz, a hiba még mindig ugyanaz.... Az auto indul, viszont a fordulatom üresben fel le jàr, majd befullad. Amint sebességbe teszem ez megszünik és a fordulat egyenletes. De nem ez a legnagyobb gond, hanem miutàn levezettem x km-ert, az auto egyszerüen menet közben elveeszti a fordulatot, hiàba nyomom erösebben a gàzt, a fordulat eltünik, majd leàll az auto...... cseréltem màm benzin pumpàt, szüröt, levegöszüröt.... Valakinek volt màr hasonlo tapasztalata?????
süti beállítások módosítása