Jaguar S-Type és XF, javítsuk együtt :)

Jaguar S-Type, biztosan sokan szeretik ezt a szép autót. Használtan az ára sem rossz. Érdemes e belevágni egy 7-9 évesbe, vagy jöjjön az új 1.2-es Opel Corsa és a lerobbanás mentes nyugodt élet ? Update: és jött a néhány éves XF.

Friss topikok

Címkék

S-Type 1999-2000 műszaki adatok és felszereltség

2009.08.08. 15:10 Kercerece

  Kifutott típusok műszaki adataival és prospektusaival sajnos az autó gyártók nagyon mostohán bánnak. Egy tíz  éves autó gyári műszaki adatait és eredeti felszereltségét néha igen nehéz megtalálni.


   Gondoltam a legfontosabb két oldalt bescannelem, mivel már 10 éves prospektusról van szó és mindezt a márka és a típus rajongóinak érdekében, remélem ez nem ütközik jogi akadályba.
Óvatosságból az olasz katalógust választottam, elnézést, úgy gondolom így is egyértelmű minden sora.

 

 


 

 

  Még annyit jegyeznék meg, hogy a fogyasztási adatoknál a Jaguar nem szokott hazudozni, sőt, a leírt értékek szerintem még túlzóak is (Bp-i használattal) picit.
A 225-ös gumik pedig könnyen elpörögnek a V8-nál, kb 235-ös gumi még felrakható a 7.5"-os felnire, illetve CATS-el a /40, /45-ös gumi sem ráz, csak a gömbfejeket/szilenteket eszi meg gyorsabban. (Később egyébként is növeltek a gumi szélességeken). A 2000 végén megjelenő V8 "Sport" változatnál a felszereltség sok opciós eleme (pl CATS és 17"-os felni) széria lett. Használtan érdemes olyat választani, amelyik a rózsafa kormánnyal, DSP-s HiFi-vel és a CATS futóművel ékeskedik. A /55-nél peresebb gumisnál pedig a futóművesnél kezdődjön a vásárlási mustra.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://stype.blog.hu/api/trackback/id/tr911296619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása